top of page

Leerling v/d maand: Tim (28)

Bijgewerkt op: 18 jan. 2022


Tim is 28 jaar oud en speelt al 14 jaar gitaar!! Hij speelt zowel akoestisch als elektrisch en heeft een hele hoop gitaren. Met als nieuwste aanwinst zijn Morgan PS-590 elektrische gitaar. Het leukste liedje dat hij kan spelen vindt hij zelf Who Says van John Mayer, maar zijn favoriete artiesten zijn o.a. Led Zeppelin, Rory Gallagher, U2, Steven Wilson, Joe Bonamassa en zo kan de lijst nog wel even doorgaan.


“Ik vind het te gek om creatief bezig te zijn. Zo schrijf ik sinds een jaar ook mijn eigen gitaar stukken die ik dan vervolgens opneem. Tijdens de gitaarlessen leer ik dan welke toonladders en akkoorden samengaan om mijn creatieve proces nog meer te versterken. Op dit vlak zou ik dan ook graag nog meer willen leren. Daarnaast zou ik graag een betere ritme- en sologitarist willen worden. Bovenal wil ik nog creatiever worden in het schrijven van mijn eigen muziek. D.m.v. de lessen bij Lucas leer ik dit allemaal te organiseren. In de lessen maken we gebruik van backingtracks of eigen geschreven progressies om al die gitaarvlakken te stimuleren. Hierdoor begrijp ik muziek maken ook nog eens beter.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Tim:

Tim is een muzikale duizendpoot op de gitaar en bovenal heel erg creatief. Elke week komt Tim weer met te gekke filmpjes van zijn eigen geschreven muziek. Hierbij wordt geen stijl geschuwd. Van mooie akoestische tokkels tot harde rock riffs. D.m.v. de lessen weet Tim zijn kennis elke keer beter in te zetten voor zijn creatieve stukken en worden deze beter en beter.

Keep it going Tim!!89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page