top of page

Leerling v/d maand: Eline (31) - Zang


Mijn naam is Eline Havermans en ik ben 31 jaar. Ik heb eerder een paar jaar op zangles gezeten en had toen ook wat optredens in café’s met een bandje. Dan zing ik graag jazz, soul en popmuziek. Mijn favoriete artiesten zijn Whitney Houston, Kovacs, Norah Jones, Gare du Nord etc. Teveel om op te noemen! Al is Yellow Claw ook wel lekker af en toe hoor ;-) Door zingen kan ik beter bij mijn gevoel komen en krijg ik altijd nieuwe energie en inzichten om keuzes te maken en te genieten van het leven. Een duet met Sia of Davina Michelle lijkt me tof!


"Ik weet wat ik leuke muziek vind om te zingen maar ik wil graag leren welke muziekstijl het best bij mijn stem past! Daarnaast leer ik veel van Jordan over technieken, die helpen zeker om muziek beter te begrijpen dan alleen op gevoel. Er wordt goed geluisterd waar ik mee wil experimenteren en er is altijd ruimte voor humor. Het gevoel van samen muziek maken in plaats van op les komen is wat ik leuk vind bij Plug&Play."


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Eline:

Eline is een leerling van hoog niveau, wat het heel leuk maakt om les aan te geven. Ze heeft al aan meerdere projecten van Plug & Play meegedaan en bewijst daar keer op keer hoe goed ze eigenlijk al kan zingen. Daarnaast probeert ze altijd interessante vragen te stellen tijdens de les en is continu op zoek naar nieuwe dingen om te leren, om zich te blijven ontwikkelen!
236 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page