top of page

Leerling v/d maand: Rosa (17) - Gitaar


Rosa is 17 jaar oud en speelt nu zo’n anderhalf jaar gitaar. Ze speelt elektrische gitaar en heeft een Epiphone 1961 SG Les Paul Standaard; genaamd Daisy. Het leukste liedje dat ze kan spelen vindt ze zelf The River van Daisy Jones & The Six, maar haar favoriete band is toch echt Fleetwood Mac.


"Ik vind muziek maken zo leuk, omdat het erg ontspannend is. Als ik gitaar speel is dat een moment waar alles even vergeet en alleen focussen op de muziek. Het helpt mij relaxen en in een goede mood te komen, zeker als het mij lukt mijn favoriete nummers na te spelen. Dat is ook zo fijn bij Plug & Play dat ik zelf de liedjes mag kiezen, daarnaast is de sfeer heel leuk en heb ik een goede connectie met de docent. Ik hoop nog vloeiender te leren spelen en wil ervoor zorgen dat ik akkoorden leer herkennen, zodat ik zelf liedjes kan uitzoeken.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Rosa:

Rosa is ondertussen alweer anderhalf jaar bezig met gitaarspelen en blijft maar vooruitgegaan. Nu ze recent de akoestische gitaar heeft ingeruild voor haar elektrische Epiphone SG straalt het plezier er nog meer af dan ooit tevoren als ze gitaar speelt. De sfeer in de les is heel fijn en ze werkt thuis hard aan de liedjes. Het is leuk om te zien dat haar muziek smaak door het gitaarspelen doorontwikkeld en telkens nieuwe bands en gitaristen ontdekt. Blijf zo doorgaan Rosa!

225 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page