top of page
7E6A9736.jpg

Leer zingen en ontdek
je eigen gel
uid!

Zangles

Er is niets mooiers dan zingen! Jijzelf bent het instrument en je hebt het altijd bij je. Geen instrument kan de menselijke emotie zo goed uitdrukken als de stem. Het is natuurlijk wel van belang dat je die stem goed gebruikt! Daarom wordt tijdens de zangles bij Plug & Play de nadruk gelegd op de volgende basiselementen: lichaamshouding, ademhaling, intonatie, toonhoogte en uitspraak.

EIGEN GELUID

Iedereen heeft zijn eigen stemgeluid en dat willen we graag zo houden. De lessen zijn dan ook zeer individueel gericht. Ze beginnen met opwarming van de stem en daarna gaan we aan de slag met een nummer, gekozen door de leerling en eventueel door de docent. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor eigen inbreng, als je specifieke elementen wilt verbeteren.

Naast de individuele zanglessen kun je bij Plug & Play ook terecht voor duolessen met je partner, kind of vriend/vriendin bijvoorbeeld. 

ZINGEN IS GEZOND

Wist je dat zingen ook heel gezond is? Bij een lage en gereguleerde adem wordt je rustiger, de hersenen krijgen extra zuurstof en je zingt de problemen van je af. Zingen geeft nieuwe energie Je leert ook beter luisteren naar je lichaam en het vergroot je zelfvertrouwen.

PRAKTIJK ERVARING

Een keer per jaar wordt er een Perform Day georganiseerd op een echt podium. Als je dat leuk vindt, kun je je hier voor inschrijven. Je wordt daarbij gecoacht door je docent en je wordt begeleid door een echte band. Als je zanger of zangeres wil worden in een groep kunnen we je ook helpen met microfoontechniek, presentatie en je uitstraling op het podium.  Want uiteindelijk is het het leukste om samen muziek te maken.

DE ZANGDOCENTEN VAN MUZIEKSCHOOL PLUG & PLAY

unnamed.jpeg

Tizaan Alphonso

Zangdocent

Hey, ik ben Tizaan! Ik ben een Jazz/Soul/Funk pianist, zanger en componist. Ik ben me bewust van wat populair is op het gebied van muziek doordat ik in het verleden diverse muziekstijlen heb uitgevoerd....

WhatsApp Image 2022-04-28 at 3.11.44 PM.jpeg

Jordan de Haan

Zangdocent

Hoi, ik ben jordan. Ik speel sinds mijn 15e allerlei instrumenten. Ik vind het leuk om bezig te zijn met klassieke muziek, pop, rock en musical. Ik geloof dat ieder instrument het snelste is geleerd als je weet hoe...

WhatsApp Image 2024-01-14 at 13.29.27.jpeg

Joosje Deckers

Zangdocente

Hey, ik ben Joosje! Muziek is voor mij altijd een belangrijke uitlaatklep (geweest). Van kinds af aan vond ik het al leuk om te zingen en met veel enthousiasme ben ik dit dan ook blijven doen...

NIEUWSGIERIG? MELD JE AAN VOOR  EEN GRATIS PROEFLES!

bottom of page