top of page
6E6A9889.jpg

Gitaarles voor beginners en gevorderden!

Gitaarles

Bij de gitaarlessen van Plug & Play sta jij centraal. Iedereen wil zo snel en goed mogelijk gitaar leren spelen, maar je bereikt dat het beste op je eigen manier en in je eigen stijl! Wij staan jou hier stap voor stap in bij en maken het leren van gitaar spelen sneller, gemakkelijker en leuker. Voor gitaristen van ieder niveau is bij Plug & Play de juiste begeleiding te vinden. 

GITAARLES OP MAAT

We kijken samen naar jouw behoeftes en stemmen de lessen hierop af. Je zal namelijk veel sneller de gitaar oppakken als je liedjes speelt die je leuk vindt. Natuurlijk word je door mij als leraar gestuurd en is er basiskennis nodig waar je gewoon niet omheen kunt. Maar jij bepaalt zelf wat voor gitarist je wilt worden.

PRIVÉ- EN DUOLES

Wil je graag met zijn tweeën gitaarles volgen? Dat kan! Ook deze lessen kenmerken zich door een persoonlijke benadering. Samen met de leraar stemmen jullie de lessen af op jullie interesses en tempo. Combinaties die je vaak ziet zijn: Ouders en kind, vriend en vriendin, broer en zus of kennissen van elkaar. Belangrijk is dat leeftijd, interesse en niveau op elkaar zijn afgestemd.

PRAKTIJK ERVARING

Een keer per jaar wordt er een Perform Day georganiseerd op een echt podium. Als je dat leuk vindt, kun je je hier voor inschrijven. Je wordt daarbij gecoacht door je docent. Je leert dan hoe het is om de functie van slag- of sologitarist in te vullen in een band.  Uiteindelijk is het het leukste om samen muziek te maken. Dit wordt op onze school dan ook erg gestimuleerd.

DE GITAARDOCENT VAN MUZIEKSCHOOL PLUG & PLAY

Lucas Steenvoorden

Lucas Steenvoorden

Gitaardocent

Lucas Steenvoorden is een gepassio-neerde muzikant en al meer dan 10 jaar bezig met muziek. In 2018 heeft hij de opleiding ‘Muzikant’ (Conservatorium) afgerond aan...

bram verwijst.jpeg

Bram Verwijst

Gitaardocent

Mijn passie is het maken van muziek en dát doe je samen. Sinds een jaartje ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium in Maastricht. Daar heb ik veel geleerd over samen musiceren, maar ook lesgeven.Ik geef daarom...

NIEUWSGIERIG? MELD JE AAN VOOR  EEN GRATIS PROEFLES!

bottom of page