top of page
PlugEnPlay_Mauritslaan_28072022-DSC_4301.jpg

De bas is de motor van de band!

Basgitaarles

Als bassist ben je de baas over de groove. Samen met de drummer maakt de bassist de ritmes en legt een stevig fundament neer voor de rest van de band. De bassist leidt de weg door het hele liedje heen. Tijdens de lessen speel je mee met mee muziek en leer je de ingrediënten voor een sappige baslijn of een vette groove.

FUNDAMENT

Tijdens de basles leer je hoe het instrument bespeeld wordt en hoe je zelfstandig muziek kan maken. We kijken samen naar jouw behoeftes en stemmen de lessen hierop af. Je kunt meteen met de muziekstijl van je favoriete band of bassist beginnen, veel nummers kun je namelijk instuderen op diverse speelniveaus. Maar wil je allround inzetbaar als bassist zijn dan leer je alle basistechnieken aan de hand van verschillende soorten muziek.

PRIVÉ- EN DUOLES

Wil je graag met zijn tweeën les volgen? Dat kan! Ook deze lessen kenmerken zich door een persoonlijke benadering. Samen met de leraar stemmen jullie de lessen af op jullie interesses en tempo. Combinaties die je vaak ziet zijn: Ouders en kind, vriend en vriendin, broer en zus of kennissen van elkaar. Belangrijk is dat leeftijd, interesse en niveau op elkaar zijn afgestemd.

PRAKTIJK ERVARING

Een keer per jaar wordt er een Perform Day georganiseerd op een echt podium. Als je dat leuk vindt, kun je je hier voor inschrijven. Je wordt daarbij gecoacht door je docent. Je leert dan hoe het is om de motor van de band te zijn.  Uiteindelijk is het het leukste om samen muziek te maken. Dit wordt op onze school dan ook erg gestimuleerd.

DE BASDOCENTEN VAN MUZIEKSCHOOL PLUG & PLAY

PlugEnPlay_Mauritslaan_28072022-DSC_4303.jpg

Lucas Steenvoorden

Basdocent

Lucas Steenvoorden is een gepassio-neerde muzikant en al meer dan 10 jaar bezig met muziek. In 2018 heeft hij de opleiding ‘Muzikant’ (Conservatorium) afgerond aan...

bram verwijst.jpeg

Bram Verwijst

Basdocent

Mijn passie is het maken van muziek en dát doe je samen. Sinds een jaartje ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium in Maastricht. Daar heb ik veel geleerd over samen musiceren, maar ook lesgeven.Ik geef daarom...

NIEUWSGIERIG? MELD JE AAN VOOR  EEN GRATIS PROEFLES!

bottom of page