top of page

Leerling v/d maand: Noud (11) - Gitaar


Noud is 11 jaar oud en speelt nu iets meer dan een jaar gitaar. Hij speelt zowel akoestisch als elektrisch gitaar. Momenteel speelt hij het meest op zijn Ibanez (elektrische gitaar). Het leukste liedje dat hij kan spelen vindt hij zelf Iron Man van Black Sabbath, maar zijn favoriete artiest is toch echt Jimi Hendrix.


“Ik vind het leuk om muziek te maken, omdat ik mijn creativiteit er in kwijt kan. Ook optredend met de gitaar vind ik supergaaf. Dit heb ik afgelopen zomer kunnen ervaren tijdens de Perform Day van de muziekschool. Dit waren twee optredens voor in totaal zo’n 250 mensen!! De lessen bij Plug & Play zijn altijd leuk en de leraar is heel aardig, waardoor ik graag naar de lessen kom. Ik hoop nog veel meer liedjes, solo’s, en powerakkoorden te leren spelen.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Noud:

Noud is enthousiaste jongen die altijd heel veel interessante vragen stelt tijdens de les. Hij doet goed zijn best en kan al een aantal hele vette songs spelen. Het is altijd gezellig in de les en hij is leergierig. Blijf zo doorgaan Noud, dan komt het helemaal goed!

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page