top of page

Leerling v/d maand: Nina (7) - Piano


Nina is 7 jaar oud en heeft nu ongeveer een half jaar pianoles bij Plug & Play. Ze heeft met de blokfluit al eens opgetreden, maar met de piano nog niet. Dit wil ze wel graag, want ze hoopt ooit beroemd te worden. Het leukste liedje dat ze kan spelen vindt ze zelf ‘Hello’ van Adele, dit is dan ook haar favoriete artiest naast de band Coldplay. Maar als ze ooit met een beroemd iemand muziek zou mogen maken, zou ze dat met Katy Perry willen doen.


“Wat ik zo leuk vind aan muziek maken, is dat ik er zo blij van wordt en daarnaast klinkt het gewoon heel mooi. Ook de lessen zijn altijd erg leuk, omdat ik samen met de leraar muziek kan maken en daarnaast mag ik zelf liedjes kiezen om te leren. Ik zou dan ook graag nog Sky Full Of Stars van Coldplay nog willen leren spelen en daarnaast liedjes uit mijn hoofd willen kunnen.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Nina:

Nina is een heel gezellige en gemotiveerde leerling, die voor haar jonge leeftijd al heel goed piano speelt. Aan de hand van de liedjes die ze leuk vindt, blijft ze goed oefenen en dat zie je ook terug in het resultaat. Blijf zo doorgaan Nina!

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page