top of page

Leerling v/d maand: Marc (51) - Gitaar


Marc Geilen is woonachtig te Einighausen, getrouwd met Tamara, vader van Raf en Luna, eigenaar van Marcant Wonen en is 51 jaar. Hij speelt sinds april 2021 bij Plug & Play akoestische gitaar. Gitaar spelen stond al lang op zijn bucket list en in de corona tijd heeft hij daar werk van gemaakt. Hij speelt op een Fender akoestische gitaar en die bevalt prima. Het leukste liedje wat ik kan spelen is Wrecked van de Imagine Dragons, maar een favoriete artiest heb ik niet echt. Ik heb dan ook een zeer brede muzieksmaak die varieert van rock tot popmuziek. Op een gezellige avond met een biertje mag ook het Duitse en Nederlandse levenslied niet ontbreken.


“Ik vind muziek maken zo leuk, omdat het erg ontspannend is. Ik heb een drukke baan met redelijk wat stress. Door gitaar te spelen heb ik ontspanning en maak ik mijn hoofd op een leuke manier leeg. Mijn ultieme doel is dat ik de gitaar kan pakken en aan een knetterend kampvuur mee kan spelen met diverse liedjes. Ik ben een van de eerste leerlingen bij Plug & Play en Lucas geeft op een superleuke manier les, waarbij hij zich aanpast op ieders niveau. Op dit moment zijn we aan het oefenen met een bandje om op de einduitvoering van Plug & Play een lied te spelen. Dit is erg leuk om naar toe te werken en zeer leerzaam. Ik ben blij dat ik de stap gemaakt heb en ga zeker door om mijn doel te bereiken.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Marc:

Marc is een leerling van het eerste uur en bewijst dat je met een goede inzet ook op iets latere leeftijd nog steeds gitaar kan leren spelen. Door het oefenen van de liedjes die hij leuk vindt, krijgt hij extra motivatie en dat zie je terug. De sprongen die hij al heeft gemaakt, zijn te gek om te zien als leraar. Ik weet zeker dat hij zijn doel gaat halen en straks iedereen aan knetterend kampvuur kan vermaken. Blijf zo doorgaan Marc!
630 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page