top of page

Leerling v/d maand: Marc (25) - Basgitaar


Marc is 25 jaar oud en speelt nu sinds 6 maanden basgitaar. Hij heeft een elektrische Ibanez TMB100 Talman. Het leukste liedje dat hij kan spelen vindt hij zelf Dopamine van Franc Moody, dit is dan ook zijn favoriete artiest.


“Ik vind muziek maken zo leuk, omdat het samenspelen met vrienden mij veel plezier oplevert. Ook is het erg leuk om een hobby te hebben die productief voelt.


De lessen bij Plug & Play zijn erg toegankelijk. Zo ben ik als complete beginner binnengekomen en in het diepe gestapt, maar kon al snel liedjes gaan spelen en dan ook nog eens liedjes die ik zelf te gek vind. Wat mij ook nog een te gekke uitdaging lijkt is te leren slappen, maar ik weet zeker dat dat goed komt!”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Marc:

Marc speelt nu zo’n 6 maanden bas en is van nul begonnen. Daarom is het zo leuk om te zien dat hij al zo lekker bezig is en maar blijft groeien. Zijn brede muziek smaak is erg interessant en laat mij zelfs nieuwe muziek ontdekken. Hopelijk volgen er nog vele vette basloopjes. Keep it going Marc!

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page