top of page

Leerling v/d maand: Lieke (30) - Zang


Lieke is 30 jaar oud en zingt al sinds haar tiener jaren voor haarzelf thuis, maar sinds een paar maanden is ze bij Plug & Play begonnen met zangles. Ze treedt nog niet op, maar zou dat wel te gek vinden. Het leukste liedje dat ze kan zingen vindt ze zelf Cactus Tree van Joni Mitchel, maar haar favoriete band blijft toch The Cure. Al luistert ze wel naar ontzettend veel artiesten dus is het moeilijk kiezen.


“Ik vind muziek maken zo leuk, omdat ik een creatieveling ben en daar dus mijn ei in kwijt kan. Daarnaast is muziek ook gaaf, omdat je het met anderen kunt doen. Dit hoop ik in de toekomst nog meer te doen. En als ik dan iemand zou kiezen voor een duet is dat Laura Marling, een Britse Singer-Songwriter.


Ik zou graag willen leren (waar ik nu o.a. in de lessen mee bezig ben) om mijn stem meer onder controle te houden. Verder wil ik onderzoeken of ik mijn stemgeluid nog persoonlijker kan maken. Het feit dat de lessen op 1 op 1 zijn maakt dit erg fijn. Zo is er veel aandacht en zorg voor mij als leerling. Daarnaast zijn de leerkrachten van een hoog niveau.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Lieke:

Lieke is een harde werker. Zingen is een passie en ze gaat met grote stappen vooruit. Ik merkte al tijdens de eerste paar lessen dat ze dingen snel oppikt en haar techniek verbetert. Haar muziekstijl is super tof en ze kiest nummers uit die goed bij haar stem passen. Goed bezig, Lieke!59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page