top of page

Leerling v/d maand: Gabriel (13) - Gitaar


Gabriel is 13 jaar oud en speelt nu iets meer dan een jaar gitaar. Hij speelt zowel akoestisch als elektrisch gitaar. Momenteel speelt hij het meest op zijn Squier Stratocaster (elektrische gitaar). Het leukste liedje dat hij kan spelen vindt hij zelf This Side Of Paradise van Coyote Theory, maar zijn favoriete band is toch echt Nirvana.


“Ik vind het leuk om muziek te maken, omdat ik van jongs af aan altijd al mijn eigen muziek wilde maken en in een band wilde spelen. Dat tweede heb ik afgelopen week kunnen ervaren tijdens de 'Perform Day' van de muziekschool. Dit waren twee optredens voor in totaal zo’n 250 mensen!! De lessen bij Plug & Play zijn altijd leuk en ik ga altijd met een glimlach weg. Ik hoop nog veel meer liedjes, solo’s, akkoorden of misschien zelfs andere soorten gitaar te leren spelen.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Gabriel:

Gabriel is een jongen met talent voor muziek maken. Hij pikt zaken heel snel op en binnen het jaar heeft hij al een aantal moeilijke songs onder knie gekregen! Het is altijd gezellig in de les en hij is erg leergierig. Blijf zo doorgaan Gabriel, dan kan je heel ver komen!

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page