top of page

Leerling v/d maand: Espen (24)

Bijgewerkt op: 18 jan. 2022


Espen is 24 jaar oud en speelt nu zo’n 4 maanden gitaar. Hij speelt zowel akoestisch als elektrisch, maar zijn elektrische stratocaster gitaar is zijn favoriet. Het leukste liedje dat hij kan spelen vindt hij zelf Californication van de Red Hot Chili Peppers, maar zijn favoriete artiesten zijn Michael Bublé en Dominic Fike.


“Ik vind muziek maken zo leuk, omdat je op een creatieve manier d.m.v. instrumenten een boodschap kan overbrengen. Iedereen kan dan voor zichzelf invullen welk gevoel ze hierbij krijgen. Ik zou graag nog meer willen leren over akkoorden en muziektheorie, want dat vind ik erg interessant. Muziekschool Plug & Play is hiervoor de ideale leer omgeving met altijd een goede en rustige uitleg. Het gaat allemaal geheel op mijn eigen tempo en ze zijn erg flexibel. Met deze goede ondersteuning hoop ik nog lang les te hebben bij Plug & Play.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Espen:

Espen is erg muzikaal. Naast het gitaarspelen zingt hij ook. In de maanden dat Espen bij ons les heeft, heeft hij al veel vooruitgang geboekt. Hij stelt altijd goede vragen en werkt hard. Te gek om hem zo snel te zien ontwikkelen op de gitaar. Blijf zo doorgaan Espen!

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page