top of page

Leerling v/d maand: Elise (13) - Zang


Elise is 13 jaar oud, zingt nu ongeveer 2 jaar en heeft sinds een paar maanden zangles bij Plug & Play. Ze treedt nog niet op, maar zou dat wel heel graag willen. Het leukste liedje dat ze kan zingen vindt ze zelf ‘Dat Heb Jij Gedaan’ van Meau, dit is dan ook haar favoriete artiest naast Suzan & Freek.


“Wat ik zo leuk vind aan muziek maken, kan ik kort over zijn: ZINGEN! Ik word daar gewoon heel blij van. Ik hoop ook nog eens te gaan optreden. En als ik dan ooit met iemand een duet zou mogen zingen, zou ik dat met Meau willen doen.


Ik zou graag willen leren mijn hoge uithalen nog mooier te maken. De op 1 op 1 lessen zijn daarvoor heel fijn. Anne is een hele leuke docente en de lessen zijn heel leuk en leerzaam.”


Dit zegt Muziekschool Plug & Play over Elise:

Elise is een enthousiaste leerling die altijd met een grote glimlach binnen komt. Ze pakt de tips tijdens de zangles snel op en is altijd gemotiveerd om meer te leren. Vooral Nederlandse nummers zijn haar favoriet om te zingen. Elise is een fijne leerling en altijd leergierig!
61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page