top of page

Tizaan Alphonso

unnamed.jpeg

Hey, ik ben Tizaan! Ik ben een Jazz/Soul/Funk pianist, zanger en componist. Ik ben me bewust van wat populair is op het gebied van muziek doordat ik in het verleden diverse muziekstijlen heb uitgevoerd zoals Jazz, Klassiek, Blues, Pop, Rock, etc. 

Ik ben onlangs cum laude afgestudeerd (Bachelor of Jazz piano) aan het Conservatorium Maastricht in augustus 2020. Dit komende studiejaar (2023-2024) ben ik bezig met mijn Master studie (2de jaar) in "Specialized Composition and Performance". 
 

Les geven is mijn grote passie. Ik heb 9 jaar leservaring, met studenten van alle leeftijden. Zowel privélessen als bij verschillende instituten. Ik vind het ook helemaal geweldig om met kinderen te werken! Mijn jongste student is 7 jaar oud. En mijn oudste student is 75!

Ook heb ik een diploma klassieke piano van het London College of Music (waarvoor ik 15 jaar klassieke piano heb gestudeerd). Daarnaast ben ik een gecertificeerde leraar in Nederland met een diploma in Advanced Teaching Skills.

Ik heb in heel Europa opgetreden op verschillende festivals/locaties, waaronder North Sea Jazz, Jammin Juan (Frankrijk),Cultuurhuis Heerlen, Parkcity Live, Stadtglühen Aachen en nog veel meer!
 

Kortom, ik ben een leuke, gepassioneerde en begripvolle leraar die elke student zal helpen zijn/haar volledige potentieel te benutten.

-Eigen Muziek links :

Meest recente singles (unreleased), onderdeel van aankomende EP:

1. Do The Math – Tizaan Alphonso Collective

https://soundcloud.com/tizaan-alphonso-music/do-the-math
 

2. Em Bues - Tizaan Alphonso Collective

https://soundcloud.com/tizaan-alphonso-music/em-blues

 

Debut album “Feel It” (2020)

https://open.spotify.com/album/3IvAYP3UuSolLVNxBuDKZ8

-Live video links :

1. Take it or leave it - Tizaan Alphonso (Live at Cultuurhuis Heerlen)
https://www.youtube.com/watch?v=m7yO0kSJxaw&ab_channel=TizaanAlphonsoMusic

 

2. Living in the City - Tizaan Alphonso (Live on Dutch TV L1) 
https://www.youtube.com/watch?v=gwW3QaG0TkE&ab_channel=L1

Eigen Website:
www.tizaanalphonsomusic.com

NIEUWSGIERIG? MELD JE AAN VOOR  EEN GRATIS PROEFLES!

bottom of page