Kids Music Sittard Geleen

Muziekles voor de allerkleinsten!

Kids Music (Peuters en Kleuters)

Muziekschool Plug & Play biedt muzieklessen voor de allerkleinsten!

Jonge kinderen zijn zeer gevoelig voor muziek. In deze cursus gaan kinderen samen met een ouder het plezier van muziek maken ontdekken. Ze zingen, bewegen en gaan aan de slag met eenvoudige muziekinstrumenten, zoals trommeltjes, ritmestokjes en belletjes.

Deze cursus is niet alleen ontzettend leuk voor de kleintjes, maar ook nog goed voor de taalontwikkeling, de motoriek, het samenwerken, de creativiteit en het versterkt de band met je kind. Telkens wordt de inhoud van de lessen zorgvuldig afgestemd op de ontwikkelingsfase van de kinderen.

Structuur

In de lessen zit een vaste structuur van binnenkomen met een welkomstlied en naar huis gaan met een afscheidsliedje. Tussendoor doen we allerlei leuke spelletjes met attributen en instrumentjes om de muzikale wereld te verbreden en de concentratie goed vast te houden.

Wat kun je verwachten?

·      Peuter/Kleuter plezier met muziek

·      Een gezellige bijeenkomst met andere leeftijdsgenootjes.

·      Je kindje gaat klank, stemgeluid en instrumenten ontdekken.

·      De cursus is een aanzet tot verdere muzikale ontwikkeling.

·      Je leert een repertoire vrolijke kinderliedjes.

·      Een geweldige herinnering voor later.

Proefles

Op zaterdag 17 september in de ochtend is er de mogelijkheid om een geheel vrijblijvende proefles te volgen. Jullie maken dan kennis met lerares Anne en haar manier van les geven. Lijkt het je leuk om zo’n lesje te volgen? Schrijf je dan alvast in via onderstaand formulier voor de volgende proefles later dit jaar.

*Na de proefles kan je kiezen om de 10 weekse cursus eventueel te vervolgen. Kies je ervoor om na de proefles niet door te gaan met de cursus, dan betaal je enkel de €8,- voor de proefles. 

Kids Music.jpeg

DE KIDS MUSIC DOCENTE VAN MUZIEKSCHOOL PLUG & PLAY

AnneZANG.png

Anne Leurs

Kids Music docente

Mijn naam is Anne Leurs, en ik ben student aan het Conservatorium in Maastricht. Ik volg hier de stroming voor muziekdocent. Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik op zangles gezeten en ben ik veel bezig geweest met het...

10 LESSEN VAN
30 MINUTEN VOOR SLECHTS €80,-

 *definitieve tijd in de ochtend wordt nog bekend gemaakt. 

arrow&v

Bedankt voor je aanmelding!

Je ontvangt een mail met een bevestiging van je inschrijving.

 AANMELDEN PROEFLES 17 SEPTEMBER